top of page

Salată proaspătă cu vinegretă de căpșune


ree

Timp de preparare: 10 min.

Ingrediente (4 porții):

  • 1 cățel de usturoi

  • 160 g căpșune

  • 40 ml ulei de măsline

  • 5 ml miere (1 lingură)

  • 5 ml muștar (1 lingură)

  • 40 ml oțet balsamic

  • Sare și piper

  • Frunze de salată mixtă (salată, baby spanac)

Preparare:

  1. Mărunțește cățelul de usturoi și căpșunele în Turbo Chef.

  2. Adaugă în Magic Mixer 600 ml căpșunele și usturoiul anterior mărunțite, adugă ulei de măsline, miere, muștar, oțet balsamic, sare și piper.

  3. Agită bine.

  4. Spală și usucă frunzele de salată folosind Supercentrifuga.

  5. Adaugă vinegreta obținută peste frunzele de salată, amestecă. Pentru un plus de culoare și savoare, adaugă și câteva căpșune proaspete în salată, înainte de servire.

 
 
 

Comentarii


bottom of page